TekstAdvies

patty mulderGraag stel ik mij even voor. Mijn naam is Patty Mulder en in 2006 heb ik TekstAdvies opgericht. Ik studeerde kunstbeleid en -management; een specialisatierichting van de studie theaterwetenschappen aan de Rijksuniversiteit Utrecht. Kort daarna voltooide ik een gerichte PR-opleiding. Met deze expertise schreef ik onder meer theaterrecensies, werkte ik jarenlang voor de Nederlandse filmkeuring en bekleed ik momenteel meerdere bestuursfuncties.

Ruime ervaring
Al jaren schrijf ik uiteenlopende teksten voor opdrachtgevers uit commerciële én non-profit hoek. Ook geeft ik ruim 20 jaar management- en communicatietrainingen voor opleidingscentra en bedrijfsleven en ben ik inmiddels erkend trainer en geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) en de Nederlandse Orde voor Beroepstrainers (NOBTRA). Het was voor mij een bewuste keuze om mijn schrijvers- en trainerscapaciteiten te bundelen. Bij het schrijven van teksten wil ik behalve het doel van de tekst ook de doelgroep weten; een tekst moet meteen duidelijk en begrijpelijk voor de lezer zijn en aansluiten op zijn belevingswereld. 

Doelgerichte trainingen
Met TrainingsAdvies geef ik trainingen op locaties van mijn opdrachtgevers of in speciaal gehuurde trainingsruimtes. Zeker ook bij trainingen vind ik het erg belangrijk om het doel vooraf te weten. Wat wil de opdrachtgever met een bepaalde training bereiken en waar moet ik tijdens een training rekening mee houden? Welke vorm heeft de voorkeur, hoe lang moet de training duren en willen deelnemers met rollenspellen oefenen?  Met alle informatie ontwikkel ik een gerichte training met passend oefenmateriaal. Het werken met verschillende opdrachtgevers houd mij scherp en geeft mij voortdurend inspiratie. Door de jaren heen heb ik goed leren analyseren, waardoor ik snel inschat wat een opdrachtgever precies voor ogen heeft. Meer weten over mijn trainingen? Kijk op www.trainings-advies.nl.

Tevreden over TekstAdvies? Laat het ook anderen weten!