TekstAdvies

patty mulderWelkom op mijn website. Mijn naam is Patty Mulder en in 2006 richtte ik TekstAdvies op. Ik studeerde kunstbeleid en -management; een specialisatierichting van de studie theaterwetenschappen aan de Rijksuniversiteit Utrecht. Kort daarna voltooide ik een gerichte PR-opleiding. Met deze expertise schreef ik onder meer theaterrecensies, werkte ik jarenlang voor de Nederlandse filmkeuring en bekleed ik momenteel meerdere bestuursfuncties. Enkele jaren geleden rondde ik een post-HBO coachopleiding af en werk ik als zelfstandig coach.

Ruime ervaring
Al jaren schrijf ik uiteenlopende teksten voor opdrachtgevers uit commerciële én non-profit hoek. Ook geef ik ruim 20 jaar management- en communicatietrainingen voor opleidingscentra en bedrijfsleven en ben ik erkend trainer en coach (NOBCO). Heel bewust bundelde ik mijn schrijvers- en trainerscapaciteiten. Bij het schrijven van teksten wil ik behalve het doel en inhoud van de tekst ook de doelgroep weten; lezers moeten meteen weten waar een tekst over gaat en zich gehoord voelen. Alleen zo ontstaat er verbinding. 

Doelgerichte trainingen
Met TrainingsAdvies geef ik trainingen op locaties van mijn opdrachtgevers. Ook bij trainingen staat het doel bovenaan. Wat wil de opdrachtgever bereiken en waar moet ik tijdens een training rekening mee houden? Welke vorm heeft de voorkeur, hoe lang moet de training duren en willen deelnemers met rollenspellen en trainingsacteur oefenen?  Op basis van alle informatie ontwikkel ik een gerichte training met passend oefenmateriaal. Het werken met verschillende opdrachtgevers houd mij scherp en geeft mij voortdurend inspiratie. Door de jaren heen heb ik goed leren analyseren, waardoor ik snel inschat wat een opdrachtgever precies voor ogen heeft. Meer weten over mijn trainingen? Kijk op www.trainings-advies.nl.

Tevreden over TekstAdvies? Laat het ook anderen weten!